De Verdieping

meesterschap in zelfonderzoek

In de training ‘de Verdieping’ leer je hoe recente inzichten uit de neuro-affectieve psychologie jou kunnen helpen in je persoonlijke groei. Je leert navigeren met drie kompassen in jezelf om zo steeds makkelijker toegang te hebben tot de meest krachtige en vrije versie van jezelf. Inzichten, oefeningen, ademwerk en lichaamswerk vormen een krachtige combinatie en laten een diepe indruk achter op de deelnemers.

De resultaten

‘Mindblowing’ hoor ik mezelf zeggen als ik anderen vertel over deze week. Ik heb niet alleen waardevolle inzichten gekregen, maar de verschuiving in mezelf ook echt gevoeld.

– Marleen van Klingeren

Meesterschap

De ‘verdieping’ zal je uitnodigen om te vertragen, stil te staan en met een wakkere blik naar jezelf te kijken. We reiken innovatieve inzichten aan uit de ‘Neuroaffective Developmental Psychology’ om nog beter te begrijpen hoe je brein werkt en wat er nodig is om je potentieel tot uiting te brengen. Hier zal je in je werk en ook privé de vruchten van plukken. De kunst is om ook onder hoge druk de beste versie van jezelf beschikbaar te hebben. Het programma helpt je om belemmerende patronen in jezelf te herkennen en te doorbreken. Het programma geeft ruimte om je eigen balans te vinden tussen tijd voor jezelf, steun uit de groep en hulp van professionele begeleiding.

Programma

We starten op de eerste avond om 18.00 met een maaltijd. Rond 19.30 starten we met het programma. De vier dagen die volgen zullen eenzelfde ritme kennen

We beginnen de dag vroeg met lichaamswerk (o.a. Tension Release Excercises). In de ochtend, eind van de middag en de avond (van 10.00-13.00, 16.00-17.30 en van 18.30-21.00) zijn er inhoudelijke sessies. Sessies waarin we zelfonderzoek begeleiden, ervaringen delen en handvatten aanreiken. In de avonden bieden we actief ademwerk aan (o.a. Quantum Light Breath) wat een diepe werking heeft.

Tussen 13.00 en 16.00 is er lunch en vrije ruimte. Je hebt dan eigen ruimte om stof te verwerken en dieper te ontspannen. Het Zonnehuis biedt daar een ideale omgeving voor midden in de natuur. Waar nodig is er ook ruimte om met een van de trainers je voortgang te bespreken en extra ondersteuning te krijgen.

“Eindelijk een training die echt diepgang biedt. Roy zorgde samen met de groep voor een uitdagende en veilige omgeving waarin ik weer meer lagen van mezelf heb kunnen ontdekken én ik naar huis ging met praktische handvatten om dit direct toe te kunnen passen.”

– Nienke Hoogstraaten

Zonnehuis

We verblijven op een prachtige plek midden in de natuur. Je kan s’ochtends dippen in de bron, dwalen in de bossen, s’avonds rond het haardvuur of een sauna nemen. We krijgen heerlijk en gezond eten en worden door zeer gastvrije mensen in de watten gelegd. Je hebt een eigen kamer ter beschikking waar je ook rustig op jezelf kan zijn. Voor meer informatie zie www.zonnehuis.nl.

Voor wie

Deze training is geschikt voor mensen die al een basis hebben in zelfinzicht en vertrouwd zijn met het proces van zelfonderzoek. Het programma vraagt bereidheid tot openheid en een bepaalde mate van zelfstandigheid ten aanzien van het eigen leerproces.

Door wie

‘De Verdieping’ wordt in eerste instantie verzorgd door oprichter Roy Vranken. Al naar gelang de groepsgrootte zullen extra trainers worden ingezet. Roy heeft een zeer ruime ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei en staat garant voor een veilige en professionele omgeving.

“Vanuit de gevonden stilte ontstond er rust waar mijn hoofd, hart en lijf allemaal in mochten deelnemen. Wat een inspirerende, warme en onvergetelijke dagen!”

– Pien Keizer

Ervaringen

‘Een training waardoor ik thuis kwam in mij. Ik werd wakker en dacht: ‘dit is weer een nieuwe dag!’

‘een innerlijke reis met Roy als veilige reisbegeleider, helemaal afgestemd’

‘ Een veilige omgeving om in contact te komen met jezelf en de ander. Trainers voelen goed aan waar behoefte aan is en reiken dit behapbaar aan’.

“Ik heb het gevoel ervaren dat hoofd, hart en buik een open verbinding hadden met elkaar en dat alle gevoelens daarbij samen kwamen. Vond het een super inspirerende, mooie reis die we met elkaar hebben gemaakt. Ben steeds dichter bij de kern gekomen waar het bij mij om gaat. Een enorme verrijking, niet alleen voor een weekje, maar als nieuw ontdekt aspect van mij.”

– Anouk Martijn

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan over wat ‘Ken je Kracht’ voor jou kan betekenen?

Je kunt ook een mail sturen naar royvranken@kenjekracht.nl
of bel 06 – 184 585 45

ken je kracht logo

Inschrijven ‘De Verdieping’

Vul het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Geen zorgen. Je zit nog nergens aan vast als je dit formulier invult. We nemen contact met je op en bespreken je wensen en de mogelijkheden.

Kosten € 1.795

Wat zijn jouw gegevens?