Persoonlijk leiderschap

Ontwikkel persoonlijk leiderschap

Wil je het persoonlijk leiderschap van je medewerkers verbeteren en wil je investeren in cultuur- en teamontwikkeling binnen je organisatie? De Ken je Kracht trainingen kunnen helpen om patronen te doorbreken in de bedrijfscultuur en onderlinge samenwerking. Zorg dat er zelfbewuste pioniers en leiders opstaan die het heft in handen nemen.  

Cultuurontwikkeling

Realiseer ambities en verbeter het persoonlijk leiderschap van medewerkers. Denk hierbij aan het verbinden van werelden en het vinden van praktische oplossingen voor ontwikkelingsvraagstukken binnen een organisatie. Wij helpen om patronen te zien en te doorbreken. Dit vraagt de bereidheid van leiders om naar zichzelf te kijken en het voortouw te nemen.

“Na eerder veel praten en assessments zonder resultaat ben ik nu met Ken je Kracht in 3 dagen tot de kern gekomen!

– Roxanne Wassink, Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard

Competentieontwikkeling en loopbaanbegeleiding

Ken je Kracht is een krachtig instrument om medewerkers te helpen in de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Het helpt mensen in hun zelfvertrouwen, besluitvaardigheid en het nemen van hun verantwoordelijkheid.

Denk hierbij aan competentieontwikkeling, outplacement, re-integratie, stress- en burnout begeleiding of loopbaan-oriëntatie.

Nieuwsgierig of wij kunnen helpen bij de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap van je medewerkers? Wij vertellen je graag meer in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

– Roy Vranken

Het belang van vitale medewerkers

Het is voor veel mensen moeilijk om goed om te gaan met de druk en stress op de werkvloer. Investeer in het welzijn en vitaliteit van (leidinggevende) medewerkers. 

Zowel preventief als curatief wordt er veel bereikt in een korte tijd. Haal het beste uit je medewerkers om zo te voorkomen dat mensen onnodig uitvallen.

Persoonlijk leiderschap beter ontwikkelen?

Ken je kracht is een programma dat wordt verzorgd door oprichter Roy Vranken en Elisabeth Bogaard.

Samen zorgen wij ervoor dat er, binnen een organisatie, zelfbewuste pioniers en leiders opstaan die het heft in handen nemen.