Ervaringen

Waardering deelnemers 9.5

4.5/5

“Een training met een effect dat nauwelijks in woorden te vatten is.”

"Dit is de training waar ik naar op zoek was."

“Ik heb geleerd hoe ik in mijn kracht kom. Ik heb intens gevoeld hoe het is om in mijn kracht te staan en ik heb handvatten hoe dit verder in de praktijk toe te passen”.

“Ik gun ieder mens deze training.”

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vertellen je graag meer in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

– Roy Vranken

“Ken je Kracht is voor mij een keerpunt in mijn leven.”

“Waarom leren we dit niet al veel vroeger in ons leven?"

“Een zeer bijzondere reis die diep gaat, het doel bereikt en nieuwe doelen creëert. Het heeft me nog nieuwsgieriger gemaakt naar mezelf en anderen.”

Ik heb door deze training en vooral de persoonlijke manier van werken mezelf gevoeld, gewaardeerd en weet waarmee ik verder wil. Een ode om in alle volheid te leven. Dankjewel!

Een reis door je ervaringen, gedachten en gevoelens; het beeld in de spiegel is weer helder en geeft energie om energieker verder te reizen.

“ Het is de meest bijzondere training die ik ooit heb mogen volgen. Het klopte van begin tot eind: de inhoud, de mensen, de omgeving, het eten, echt fantastisch! Geen enkele training heeft me zo aan het denken gezet. En geen enkele training heeft me op zo’n treffende en pakkende manier duidelijk gemaakt hoeveel talent er in mij, en in ieder mens, schuilt. Het voelde als een bevrijding en een groot voorrecht dat ik dit heb mogen volgen. Een openbaring en een feest van herkenning in één.“

Het ervaren van mijn eigen kracht, de rust die dat geeft en hoe veel dingen helder worden. Iedereen heeft zijn eigen puzzel, eigen obstakels en toch valt alles bij iedereen op zijn plek. Het was echt een kado voor mezelf.

Bij deze training komt het onbekende tot leven.

Ging er sceptisch in maar kwam er voldaan uit. Veel nuttige tools en inzichten gekregen, thanks!

Een fantastische reis die je geweldige inzichten brengt.

Dankjewel voor je oordeelloosheid, echte interesse, scherpe blik en diepe intuitie. Bedankt dat jij die kracht inzet om anderen in hun kracht te helpen.

De training is een kado voor jezelf aan jezelf. Een ervaring die niet in woorden te brengen is.

Zo sceptisch als ik was, zo voldaan ga ik naar huis. Deze ervaring vergeet ik nooit meer.

De verdieping

Meesterschap in zelfonderzoek

Reviews De Verdieping:

‘Mindblowing’ hoor ik mezelf zeggen als ik anderen vertel over deze week. Ik heb niet alleen waardevolle inzichten gekregen, maar de verschuiving in mezelf ook echt gevoeld.

Vanuit de gevonden stilte ontstond er rust waar mijn hoofd, hart en lijf allemaal in mochten deelnemen. Wat een inspirerende, warme en onvergetelijke dagen!"

Eindelijk een training die echt diepgang biedt. Roy zorgde samen met de groep voor een uitdagende en veilige omgeving waarin ik weer meer lagen van mezelf heb kunnen ontdekken én ik naar huis ging met praktische handvatten om dit direct toe te kunnen passen.

Ik heb het gevoel ervaren dat hoofd, hart en buik een open verbinding hadden met elkaar en dat alle gevoelens daarbij samen kwamen. Vond het een super inspirerende, mooie reis die we met elkaar hebben gemaakt. Ben steeds dichter bij de kern gekomen waar het bij mij om gaat. Een enorme verrijking, niet alleen voor een weekje, maar als nieuw ontdekt aspect van mij.

De combinatie van de fijne begeleiding, de opdrachten, theorie en vooral het lichaamswerk maakten dat ik een paar dagen tijd diep kon thuiskomen in de meest ontspannen versie van mijzelf. En ik heb nu handvatten om daar in de toekomst steeds naar terug te keren.

Het heft in handen

Doorbreek de gewoonte jezelf te zijn.

Resultaten deelnemers:

Hans begrijpt nu waarom het voor hem zo lastig was om een stevige positie in te nemen in het managementteam. Hij doorziet een oud patroon in zichzelf en is in staat om zijn oude gewoonte te doorbreken. Op een natuurlijke manier weet hij steeds beter zijn eigen authentieke plek in te nemen. Hij heeft de tools in handen om zijn nieuwe basishouding steeds meer onderdeel van zichzelf te maken en na een tijdje lukt het hem ook onder hoge druk om niet in zijn oude patroon te vervallen. Een doorbraak voor zijn eigen welzijn en ook voor zijn carriere.

Sofie kwam binnen als een wat tengere en verlegen vrouw. Ze ging naar huis als een fiere eigenzinnige dame.
Ze ontdekte hoe ze zichzelf klein maakte en hoe ze al heel wat jaren versmolten was met zich vooral aanpassen en zichzelf spiegelen aan anderen. 
Ze ging met een andere blik naar zichzelf kijken en haar eigen kracht als startpunt kiezen. De wereld was niet veranderd, maar hoe zij naar de wereld keek was radicaal anders. 
Een grote doorbraak voor haar zelfvertrouwen en carrieremogelijkheden.

Johan worstelt al heel wat jaren met zijn draai vinden in zijn werk. Hij mist bevlogenheid en plezier. Hij komt erachter welke opvattingen in hem de rem vormen waardoor zijn echte plezier en enthousiasme geen ruimte krijgen. Na zelfonderzoek durft hij andere keuzes te maken. Hij durft te volgen waar zijn hart ligt en hij vindt een doorgang naar werkplezier die hij niet voor mogelijk had gehouden. In een ontmoeting een half jaar later keken we vol verwondering terug op het grote keerpunt dat de drie dagen voor hem waren geweest op meerdere fronten in zijn leven.

Henk zat nog maar een paar maanden voor zijn pensioen. De training was een kado van zijn baas die hem gunde dat hij vanuit een vrijer gevoel met pensioen kon gaan. Henk lag vaak met veel mensen in conflict en had een stevig pantser om zichzelf heen opgebouwd. De aanval was de beste verdediging. Toen hij naar dit pantser en ook erachter durfde te kijken kwam een hele andere versie van Henk tevoorschijn. Een zachtmoedige warme man die juist intens kon genieten van de openheid en intimiteit tijdens de training. Een openheid die hij in zijn eigen leven onbewust juist stelselmatig uit de weg ging. Een wonderlijke transformatie voltrok zich in een paar dagen. Nog steeds krijg ik regelmatig appjes van hem, dankbaar dat hij nu zo anders omgaat met zijn naasten en zich bevrijd voelt in zichzelf.