Ervaringen

Waardering deelnemers 9.5

4.5/5

“Een training met een effect dat nauwelijks in woorden te vatten is.”

- Ijan Mutsaers, huisartsopleiding Utrecht

"Dit is de training waar ik naar op zoek was."

- P. Peijnenborg, Woongoed Middelburg

“Ik heb geleerd hoe ik in mijn kracht kom. Ik heb intens gevoeld hoe het is om in mijn kracht te staan en ik heb handvatten hoe dit verder in de praktijk toe te passen”.

- A. De Glopper, Waterschap de Dommel

“Ik gun ieder mens deze training.”

- Eline Bosch
Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vertellen je graag meer in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

– Roy Vranken

“Ken je Kracht is voor mij een keerpunt in mijn leven.”

- D. Schellenkens, Waterschap de Dommel

“Waarom leren we dit niet al veel vroeger in ons leven?"

- Marieke van Grinsven

“Een zeer bijzondere reis die diep gaat, het doel bereikt en nieuwe doelen creëert. Het heeft me nog nieuwsgieriger gemaakt naar mezelf en anderen.”

- Robbert Nijs, Brandweer Midden West Brabant

Ik heb door deze training en vooral de persoonlijke manier van werken mezelf gevoeld, gewaardeerd en weet waarmee ik verder wil. Een ode om in alle volheid te leven. Dankjewel!

- Wilma van der Neut ROC Teraa

Een reis door je ervaringen, gedachten en gevoelens; het beeld in de spiegel is weer helder en geeft energie om energieker verder te reizen.

- Fred Bouwman, VodafoneZiggo

“ Het is de meest bijzondere training die ik ooit heb mogen volgen. Het klopte van begin tot eind: de inhoud, de mensen, de omgeving, het eten, echt fantastisch! Geen enkele training heeft me zo aan het denken gezet. En geen enkele training heeft me op zo’n treffende en pakkende manier duidelijk gemaakt hoeveel talent er in mij, en in ieder mens, schuilt. Het voelde als een bevrijding en een groot voorrecht dat ik dit heb mogen volgen. Een openbaring en een feest van herkenning in één.“

- Anoniem

Het ervaren van mijn eigen kracht, de rust die dat geeft en hoe veel dingen helder worden. Iedereen heeft zijn eigen puzzel, eigen obstakels en toch valt alles bij iedereen op zijn plek. Het was echt een kado voor mezelf.

- Sherinda Hennekam, Veiligheidsregio Midden- en West- Brabant

Bij deze training komt het onbekende tot leven.

- Hanneke van der Meulen, ROC TerAA

Ging er sceptisch in maar kwam er voldaan uit. Veel nuttige tools en inzichten gekregen, thanks!

- Lennard Oelen, BAM

Een fantastische reis die je geweldige inzichten brengt.

- Michiel Ruikes, SGS Nederland

Dankjewel voor je oordeelloosheid, echte interesse, scherpe blik en diepe intuitie. Bedankt dat jij die kracht inzet om anderen in hun kracht te helpen.

- Pleuni de Kind, PGGM

De training is een kado voor jezelf aan jezelf. Een ervaring die niet in woorden te brengen is.

- Saskia van Hees, Rode Kruis

Zo sceptisch als ik was, zo voldaan ga ik naar huis. Deze ervaring vergeet ik nooit meer.

- Marjan Eevers, St Theresia van Miert

Het heft in handen

Doorbreek de gewoonte jezelf te zijn.

Resultaten deelnemers:

Hans begrijpt nu waarom het voor hem zo lastig was om een stevige positie in te nemen in het managementteam. Hij doorziet een oud patroon in zichzelf en is in staat om zijn oude gewoonte te doorbreken. Op een natuurlijke manier weet hij steeds beter zijn eigen authentieke plek in te nemen. Hij heeft de tools in handen om zijn nieuwe basishouding steeds meer onderdeel van zichzelf te maken en na een tijdje lukt het hem ook onder hoge druk om niet in zijn oude patroon te vervallen. Een doorbraak voor zijn eigen welzijn en ook voor zijn carriere.

Sofie kwam binnen als een wat tengere en verlegen vrouw. Ze ging naar huis als een fiere eigenzinnige dame.
Ze ontdekte hoe ze zichzelf klein maakte en hoe ze al heel wat jaren versmolten was met zich vooral aanpassen en zichzelf spiegelen aan anderen. 
Ze ging met een andere blik naar zichzelf kijken en haar eigen kracht als startpunt kiezen. De wereld was niet veranderd, maar hoe zij naar de wereld keek was radicaal anders. 
Een grote doorbraak voor haar zelfvertrouwen en carrieremogelijkheden.

Johan worstelt al heel wat jaren met zijn draai vinden in zijn werk. Hij mist bevlogenheid en plezier. Hij komt erachter welke opvattingen in hem de rem vormen waardoor zijn echte plezier en enthousiasme geen ruimte krijgen. Na zelfonderzoek durft hij andere keuzes te maken. Hij durft te volgen waar zijn hart ligt en hij vindt een doorgang naar werkplezier die hij niet voor mogelijk had gehouden. In een ontmoeting een half jaar later keken we vol verwondering terug op het grote keerpunt dat de drie dagen voor hem waren geweest op meerdere fronten in zijn leven.

Henk zat nog maar een paar maanden voor zijn pensioen. De training was een kado van zijn baas die hem gunde dat hij vanuit een vrijer gevoel met pensioen kon gaan. Henk lag vaak met veel mensen in conflict en had een stevig pantser om zichzelf heen opgebouwd. De aanval was de beste verdediging. Toen hij naar dit pantser en ook erachter durfde te kijken kwam een hele andere versie van Henk tevoorschijn. Een zachtmoedige warme man die juist intens kon genieten van de openheid en intimiteit tijdens de training. Een openheid die hij in zijn eigen leven onbewust juist stelselmatig uit de weg ging. Een wonderlijke transformatie voltrok zich in een paar dagen. Nog steeds krijg ik regelmatig appjes van hem, dankbaar dat hij nu zo anders omgaat met zijn naasten en zich bevrijd voelt in zichzelf.