Ken je Kracht

het heft in handen

Herken je het gevoel dat er nog meer potentie in je schuilt dan tot uiting komt? De kans is groot dat je ongemerkt verstrikt raakt in patronen die je onnodig belemmeren. Met Ken je Kracht – al sinds 2005 een begrip op het gebied van persoonlijke ontwikkeling – kun je hier verandering in brengen, zowel op zakelijk gebied als privé. Honderden deelnemers gingen je voor, zie hier hun ervaringen.

De resultaten

Wat je mag verwachten van dit programma:

“Een doeltreffende training, waarin aan het einde alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Wat de training zo bijzonder maakte waren de met zorg uitgekozen gasten, de onderwerpen, en de trainer die met zoveel aandacht, rust, interesse, en kennis het beste in ons als cursisten naar boven wist te halen.”

– R. Ernst, KLM

Moed

Persoonlijke ontwikkeling vergt moed. De moed om jezelf wezenlijke vragen te stellen en te begrijpen wat er nodig is om patronen te doorbreken. Je hebt inzicht nodig in de biologie van de overtuiging, zodat je snapt hoe gedachten je leven bepalen. En hoe je onderbewuste geest en je geconditioneerde zenuwstelsel diepe groeven hebben aangemaakt die je waarneming en gedrag bepalen. Ken je kracht zal je helpen om een nieuwe weg in te slaan. De bewezen aanpak bundelt de laatste inzichten uit de psychologie, neurologie en biologie en biedt hiermee een complete aanpak voor persoonlijke groei die werkt. Je leert en ervaart principes waar je de rest van je leven plezier van zult hebben. Neem zelf weer het heft in handen.

Programma

Het programma bestaat uit drie delen:

  • Startdag
  • Driedaagse training
  • Verdiepingsdag

Na een persoonlijke intake zal de training starten met een dag van 1000 tot 1700 waarin je kennis maakt met je medecursisten. Je gaat je leervraag verder verkennen en zorgen voor huiswerk op maat. We zullen al eerste inzichten en handvaten aanreiken waar je in de aanloop naar de driedaagse mee aan de slag kan.

De driedaagse training omvat een werkzame mix van intieme kleine groepen van 6 deelnemers, professionele begeleiding, indrukwekkende werkvormen. Dit programma helpt je om stil te staan, te bezinnen en een nieuwe weg in te slaan in je (werkend) leven. Zelfonderzoek en ervaringsgerichte werkvormen zorgen ervoor dat je tot de kern van jouw vraagstuk komt. We starten op woensdagochtend 930 en eindigen vrijdagmiddag rond 1700. Het dagritme is dat we starten met lichaamswerk van 745 tot 900, daarna werken van 1000-1300, 1430-1730 en 1930 tot 2130. Je dompelt jezelf drie dagen onder in intensief zelfonderzoek samen met een klein groepje reisgenoten die je een spiegel en support zullen geven. Mocht je meer informatie willen over het programma neem dan gerust contact met ons op.

Het zijn intensieve dagen, maar er is ook ruimte om bij te komen en ervaringen te verwerken. Je leert jezelf opnieuw kennen, je leert hoe je patronen kunt doorbreken en krijgt handvatten voor een concreet vervolg na de training.

De verdiepingsdag vindt plaats ongeveer een maand na de driedaagse. Het is een dag bedoeld om inzichten in jezelf nog dieper te integreren met volop ruimte voor ieders ervaringen in de praktijk. Wat werkt al en waar heb je nog hulp bij nodig. We eindigen deze dag met een aangescherpt persoonlijk plan voor de toekomst. De dag start om 930 en eindigt rond 1700.

Na afloop zijn er meerdere opties om het geleerde verder uit te bouwen (zie inschrijven). Zo bieden we onder andere het programma ‘De Verdieping’ aan, een mooi vervolgprogramma op Ken je Kracht.

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedereen die wil investeren in zichzelf en in zijn of haar toekomst. Voor mensen die een leven lang willen blijven groeien en die nieuwsgierig en onderzoekend zijn ingesteld. Je staat open voor nieuwe inzichten en nieuwe mogelijkheden voor groei. Je bent bereid tot zelfonderzoek. Er is geen studiebelasting, je wordt wel gevraagd te reflecteren. Er is geen vooropleiding vereist. 

Ook wanneer je vooraf nog niet een helder doel of probleem hebt kan meedoen zeer waardevol zijn. Tijdens het programma komen vaak nog onbewuste vragen of behoeften naar boven drijven, potentieel dat onbewust lag te sluimeren. Gun jezelf om te vertragen en maak ruimte voor een vrijere versie van jezelf. 

Je overtuigingen worden je gedachten
Je gedachten worden je woorden
Je woorden worden je daden
Je daden worden je gewoonten
Je gewoonten worden je waarden
Je waarden worden je lot

– Ghandi

Door wie

Ken je kracht is een programma dat wordt verzorgd door oprichter Roy Vranken en Elisabeth Bogaard en wij begeleiden mensen bij het ontdekken van nieuwe wegen om hun ambities te verwezenlijken.

Kloosterhotel ZIN

Kloosterhotel ZIN is onze thuisbasis. Het biedt de ideale inbedding voor onze programma’s. In de gastvrije en bezinnende sfeer van het klooster kunnen deelnemers onthaasten, ontdekken en ontmoeten. Het landgoed is een groene oase. Het gebouw zit vol met verhalen en de prachtige kunst verruimt de geest. Het eten uit de 100% biologische keuken is overheerlijk. Het huishouden wordt grotendeels verzorgd door werkers met een verstandelijke beperking.

Laat je verrassen. Voel je thuis.

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan over wat ‘Ken je Kracht’ voor jou kan betekenen?

Je kunt ook een mail sturen naar royvranken@kenjekracht.nl
of bel 06 – 184 585 45

ken je kracht logo

Inschrijven ‘Ken je Kracht’

Vul het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Geen zorgen. Je zit nog nergens aan vast als je dit formulier invult. We nemen contact met je op en bespreken je wensen en de mogelijkheden.

Kosten € 2.495

Wat zijn jouw gegevens?