Roy Vranken

Zorgdragen voor een open en veilig klimaat is misschien wel mijn belangrijkste bijdrage als trainer. Wat mij helpt is de inmiddels jarenlange intensieve beoefening van meditatie. Deze oefenweg is als het ware een grondhouding geworden en geeft toegang tot het domein voorbij de analytische geest. Het helpt om een bedding te creeren waarin mensen kunnen ontspannen en durven delen wat ze werkelijk bezighoudt.

Al meer dan 15 jaar begeleid ik mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Rond mijn dertigste was er een markant keerpunt in mijn leven en werk. Ik maakte een lange reis, kwam intensief in aanraking met meditatie en heb daarna een ander spoor gekozen. In 2005 ben ik een eigen onderneming gestart en heb ik in nauwe samenwerking met onder andere ‘De Baak’ en ‘ZIN in werk’ veel ervaring opgedaan op het gebied van persoonlijk leiderschap. Bij ‘De Baak’ verzorg ik al meer dan vijftien jaar gerenommeerde trainingen als ‘Ik en de Anderen’ en ‘Senior Excellence’. ‘Ken je Kracht’ – ontstaan in 2005 – is een bundeling van de meest krachtige inzichten en werkvormen die ik de afgelopen jaren heb leren kennen. Een mix van eeuwenoude wijsheid en laatste inzichten uit zowel de psychologie als neurobiologie. Het is een feest om dit werk samen met mijn dierbare collega Elisabeth Bogaard te mogen doen. We trekken al meer dan 15 jaar samen op en begrijpen elkaar feilloos in dit werk.

Wijsheid is inzicht hebben in blijvende waarden en die in je leven tot uitdrukking brengen.

– Krishnamurti

Roy geeft haarscherpe feedback die de spijker op zijn kop slaat. Dit vanuit respect en empathie voor de deelnemer. Fijne trainer!

Roy belichaamt wat hij uitdraagt. Hij weet heel goed aan te sluiten bij ieders persoonlijke behoefte en levert maatwerk. Diepgang in zijn manier van werken combineert hij met een praktische vertaalslag naar de praktijk van alledag. Wat ik in hem bewonder is dat hij in alle bescheidenheid heel veel bereikt.