Maria van Balen

Na vele jaren in de gezondheidszorg te hebben gewerkt in diverse functies zoals organisatie adviseur, afdelingshoofd, kwaliteitsmanager en de laatste 10 jaar als bestuurder in de oncologische sector, heb ik het besluit genomen weer terug te gaan naar de inhoud.

Nu werk ik sinds 10 jaar vanuit mijn eigen praktijk als Gestalttherapeut, reintegratiecoach en mindfulnesstrainer voornamelijk met mensen die geraakt zijn door kanker en begeleid ik managers en bestuurders uit dienstverlenende organisaties in de profit en not for profit bij het uitoefenen van hun functie. 

Daarnaast geef ik les in binnen- en buitenland aan mindfulnesstrainers en ben één van de initiatiefnemers van de Nederlandse vereniging voor mindfulnesstrainers, de VMBN,  en de ‘European Association for MindfulnessBased Approaches’ (EAMBA). 

Mijn continue drijfveer is het beste in mensen naar boven willen halen door vanuit een open houding goed te luisteren, de juiste voorwaarden te scheppen in een zingevend kader en van daaruit te motiveren tot groei en ontwikkeling.

Mijn continue drijfveer is het beste in mensen naar boven willen halen.

– Maria van Balen